Ljus och värme

Förra torsdagen blev det plötsligt kallt här hemma. Nu vill jag inte ha för varmt men 18,5 grader är KALLT!  Jag satt här under en filt och insåg att värmepumpen i hallen inte gick 🤔

Gick den i trappen ner då? Nej, inte den heller så Tex måste ha stängt av dom, eller? Jag försökte i alla fall sätta på dom men det gick ju inte alls så jag var tvungen att ringa Tex och kolla. Automatsäkringen hade slagit ut på luftvärmen så jag slog tillbaka den och då startade pumparna igen. Skönt men när Tex och Anton kom hem efter matchen hade den slagit ut igen.

Inte kul, vad är det för fel? Ja, nä men tror ni inte att kompressorn har pajat. Har beställt en ny pump, lika som den vi köpte i somras till sovrummet. Det svider som fan i pluskan men det vore ju synd om man skulle frysa ihjäl 😆

Så här sitter man med ljus och värme 👍

HÄR kan du läsa om Det här med försäkringar i min Story.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.