2 år senare sitter jag här

Mycket hockeytittande i helgen, både på tv och live. Har inte gjort så mycket annat. Ingen träning då jag hostat och hackat men imorgon ska allt tillbaka till det normala igen. Jobb och träning är vardag.

Idag har vi haft Alve här hela dagen då Alex varit i Leksand på match och Kristin & Love har åkt skidor i Kungsberget. Alve är fortfarande inte pigg men till helgen hoppas vi kunna kalasa för honom. Gohjärtat 💗

Fick en kökskniv i julklapp, den är vass. Jag vet det för jag lyckades skära mig i fingret 😅 Fick sätta dubbla plåster. Ja det var gränsfall att jag behövde åka in och få nytt blod 🙈

Ikväll har jag tittat på Tillsammans mot Cancer på TV4. För 2 år sedan kunde jag inte titta. Då när jag själv ställde frågan -Ska jag dö nu eller??

Livet är orättvist och cancer är cancer men det finns de som drabbas så mycket värre. Vet inte vad jag ska tycka, tur i oturen eller? Jag är i alla fall jäkligt glad att jag lever och det har ju till allra högst grad att göra med att forskare, läkare och all annan sjukvårdspersonal gör ett så fantastiskt jobb. Lev NU ❤

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.