Frossa och Loppis

Nu har det gått så där många dagar så jag inte ens kommer ihåg vad jag gjort.

I lördags var det i alla fall Mello och Milla kom och gjorde mig sällskap. Var så himla sugen på dom nya ostkrokarna som är doppad i choklad men jag hittade dom ingenstans och det var ju inte så konstigt för dom hade inte börjat säljas än 😁

Nä så det blev vanliga ostkrokar och vilken lycka när man har en burk Nutella hemma. Det var exakt hur gott som helst att doppa ostkrokar i Nutellan 😛 Testa vettja!

Vad det gäller Mellon så gick rätt låtar vidare 😊

I söndags åkte Milla, jag och Millas mamma till travet på Loppis. Det går flera år mellan mina loppisbesök och varje gång tänker jag att jag ska ha ändrat åsikt men nej. Jag tycker mest att det är en massa bös och jag köpte ingenting. Skitmycket folk som trängdes och knuffades var det också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.