Hur sover jag nu då?

Nu har jag sovit med tyngdtäcket i några veckor. Tyckte inte det var nå speciellt från början men läste att det tar ett tag att vänja sig.

Vissa nätter känns det som att jag inte rört mig alls. Jag liksom vaknar lika som jag somnade, eller känslan är den i alla fall 🤣

Jag har gärna kallt i sovrummet när jag sover men gillar inte att frysa när jag ska kliva upp. Nu har vi värmepumpen på timer så den startar vid 5 och det är lagom skönt när man vaknar. Inte lätt att sparka av sig täcket om det blir för varmt under natten 😄

Nä men summa summarum tycker jag att jag är mer utvilad när jag vaknar och imorse var jag uppe halv 8 och det är inte likt mig.

Satans jobbigt att få på påslakanet och hur fan kan man göra påslakan utan hål upptill??

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.