Men seriöst mamma

Snart är det Antons tur att fylla 18 år och nu äntligen har han kommit på att han ska övningsköra. Han är ju inte den man kan tjata på. Det har man aldrig kunnat så det har bara varit att vänta på att han skulle komma och säga till att han vill. Igår körde han mig till Dollarstore och det gick hur bra som helst.

Jag tyckte mest att jag rusade genom affären men det tyckte inte han och sa bara – Men seriöst mamma, måste du stanna och titta på allt 🤣

På kvällen kom Chrille och Milla och kollade på Mello med oss. Jag hade inte många rätt men bästa låten var Annas och den tror jag har stor chans.

Vaknade utvilad halv 8 imorse igen. Helt otroligt, måste vara täcket 😁

Bussen gick 09:45 till Västerås och dagens bortamatch. Gick ungefär lika skitdåligt som förra gången vi var dit 😶 Torsk med 7-2

Har inte en enda bild från helgen så det blir en från Lofoten som jag gillar skarpt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.