Plötsligt händer det

I våras, ja närmare bestämt 21 maj slutade jag plötsligt att skriva. Jag hade ingen lust och har inte haft nån lust på hela sommaren.

Många har saknat mina inlägg och nu gör jag det själv också 😃

Undrar vad man gjorde sommaren 2020? 🙃

Satans skitvirus covid-19 är fortfarande kvar i världen.

Var tredje vecka när Malin har ledig vecka äter vi pannkakslunch i Järvsta. Veckorna går fort och idag var det dags igen. Malin kom rustad för att sitta ute och äta. Kallt och grått så hon hade både mössa och tjockjacka men vi trotsade Corona och satt inne idag. Vet att det är fel men så blev det.

Jag blev totaldissad av Malin och mamma. Fick minsann höra för tusende gången vad tråkigt det är att jag inte bloggar längre 🤣

Har fotat mycket mindre när jag inte bloggat också 🥴

Orutinerad, fick inte med Lena
Nu blev alla med

1 reaktion på ”Plötsligt händer det”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.