Halvårskontroll

I måndags var jag och lämnade blodprover inför dagens läkarbesök. Känner mig alltid lite nervös och fladdrig i magen när jag ska dit. Är så klart jätteglad och tacksam att jag FÅR gå på kontroller men ändå. Man är ju lite rädd att dom ska säga att nåt inte är bra.

Tidigare har ju vita legat lite lågt och det gjorde dom nu också. Totala vita är bra, det är ju liksom en ”familj” så en del i den ligger lågt men har inte ändrats varken upp eller ner på ett år. Kan vara en biverkning av medicinen jag äter för att slippa svettas så mycket. På eftermiddagen ringde läkaren och sa att han skulle skicka hem en remiss. För säkerhets skull ska jag få lämna ett nytt blodprov där dom gör en djupare analys, bara så dom inte skulle missa nåt. Han hittade inga konstiga knölar när han klämde och kände så nu lever man ett halvår till 😃

Jag gillar gubben utanför onkologen.

I det här väntrummet vill man inte träffa nån man känner.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.