Stjärna i himlen

Jobbar man i transportbranschen vet man att det är väldigt hektiskt den här tiden. Black Week, Black Friday, Cyber Monday, helt hysteriskt.

Egentligen tycker jag inte att det är rätt tid att operera mig men när är rätt tid? Rätt tid finns inte. På förmiddan ringde operationsplaneringen. Jag blev lite stressad och tänkte att mammon inte var bra så dom skulle ställa in men hon frågade om jag kunde komma 10:00 istället för 13:00. Ja gärna, då slipper jag hungra och törsta ihjäl 😄

Sent på eftermiddan ringde hon igen och frågade om jag kunde komma 07:30 istället för 10:00 Nu var jag inte fullt lika positiv till ändringen. Jag ska duscha descutan och det tar ändå 1 och en kvart att åka. Hon hörde mitt tvek och ändrade sig till 08:00 och jag kunde ju inte säga annat än ja.

Åh, hon blev så glad så jag fick en stjärna i himlen.

Hemma läste jag igenom infon inför op och insåg att jag har missat att det står att jag inte fick äta omega3 på 4 veckor före op. Fick ju stressattack deluxe. Hur är det möjligt? 😱 Jag som brukar lusläsa alla papper och vara så noga.

Ringde CamillaZ i vild panik och hon rådde mig att ringa uppvakningsavdelningen så det gjorde jag. Berättade om mitt bekymmer och den snälla, vänliga sköterskan bad att få återkomma.

Tog inte lång stund så ringde hon upp och berättade att hon pratat med läkaren som ska operera mig. Man kunde tydligen blöda lite mer men det var ingen fara och operera kommer han att göra.

Hade ju kunnat bli ett stjärnfall snabbare än stjärnan kom upp 😄

Nu har jag rasslat av alla smycken, tagit bort nagellacket och ska hoppa in i duschen och hibiscrubba.

1 reaktion på ”Stjärna i himlen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.