Op extra Plus

Kvart i sex stod jag i duschen och hibiscrubbade och en halvtimme senare var vi på väg till Bollnäs.

Fint, modernt sjukhus måste jag säga. Hann bara slå mig ner i väntrummet så fick jag komma in. På med fulstrumpor, nattsärk, tossor och hopp i säng. Fick svara på en massa frågor och fick en infart i armen.

Sen kom läkaren som jag aldrig träffat förr. Han hade läst på i min journal och ville rita lite på kroppen. En av dagens operationer var inställd så han hade lite tid över och föreslog att han skulle flytta upp lite hud från under bröstet (som inte finns) och fylla på med lite fett från magen. Detta för att strålad hud är ganska ärrad och då kan det vara bra med lite extrahud.

Det skulle ta en timme extra och jag tyckte mest att ha kunde ta allt fett från magen och slänga det som inte behövdes 😂

Så blev jag inrullad till op. La mig på britsen och fick alla slangar och sladdar kopplade innan jag fick andas in lite syrgas och sömnmedel.

12:30 tyckte dom tydligen att jag skulle vakna. Man sover jäkligt skönt när man är sövd 😄 Sov nog en stund till och vet inte vilken tid jag ringde Tex som inte visste att det skulle ta längre tid. Han hann nog bli lite nervös. Kaffe och macka smakar riktigt bra när man vaknar.

Nu ska jag ha en korsett dygnet runt i 2 veckor och om 4 veckor gör dom första påfyllningen i expandern. Hade han inte flyttat hud och fett hade dom fyllt på efter 2 veckor. Kommer nog inte ihåg all info heller men jag ska på återbesök om en vecka så då får jag väl mer info.

Strax efter 17 var vi hemma i Valbo igen.

Riktigt oskön korsett 🥴

1 reaktion på ”Op extra Plus”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.