Jag överlevde

Jag överlevde dagens tandläkarbesök 👏 Kan inte fatta att det gick så bra. Jag som i alla år fasat för dessa besök och verkligen pinat mig igenom dom.

Sen jag bytte tandläkare är det helt annorlunda. Visst, det är inte skönt men det gör heller inte ont och nu vet jag med bestämdhet att det var sadisten det var fel på. Hon gillade inte mig. PUNKT. Fattar bara inte varför jag väntade så många år med att byta men aja, bättre sent än aldrig 😄

Imorgon får mamma sin andra vaccinationsspruta och pappa får sin första. Så skönt att man inte behöver känna samma oro för att dom ska bli smittade 🥰

Jag har många virkprojekt. Börjar på både det ena och det andra och så här ser det ut i mitt soffhörn 🙈 Nu ska jag göra klart ett barnvagnshänge till Nellies lilla kusin Emilia 💕

2 reaktioner på ”Jag överlevde”

  1. Så flitig du är Ewa! Kan jag få beställa ett rosa hjärta till Andreas o Maja, som igår fick veta att det blir en tjej i August

  2. Hej! Jag trillade in här efter jag googlat på fotledsoperation. Jag har extremt ont i min fotled, sedan många år tillbaka. Vrickade foten ofta när jag var liten. Nu har man upptäckt att det är något fel på min fot, förmodligen en broskbit/benbit som skaver mot leden. Därav smärtor i hela underbenet. Kanske får jag göra någon liknade operation som jag läst om här. Hur är foten idag? Hälsningar Johanna (om du vill svara, så står min Mail nedan)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.