Återbesök efter op

Jag opererades i Bollnäs men min läkare jobbar normalt sett i Hudiksvall så dit fick jag åka på dagens återbesök.

Han tittade, klämde, mätte och ritade innan han fyllde på med ytterligare 100 ml. Han har en plan för hur det ska kunna bli så bra som möjligt och han kommer sätta i ett lite större implantat än det som var tänkt från början. Mitt friska bröst kommer att få sig ett lyft och ett mindre implantat för att bli så lika det nya som möjligt. Skulle han bara göra ett lyft skulle det hänga längre ner än det andra efter ett tag. Det är tyngdlagen 🙈

När operationen blir av är oklart pga pandemin. Jag hoppas ändå att det blir innan sommaren men det blir det förmodligen inte. Han hade en operationsdag på 6 veckor inplanerad och sen visste han inte mer. Planerade operationer är ju inte prio direkt.

När allt är läkt och klart gör dom en bröstvårta och sen tatuerar dom en vårtgård. Helt sjukt vad dom kan göra, jag är så imponerad och tacksam 🙏

På vägen hem svängde vi in i Hille och hälsade på lilla Nellie. Så himla mysigt 💕 Älskar stilen 💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.