Godkänd och icke godkänd

Tydligen så har halva skolan varit hemma idag pga biverkningar efter sprutan. Skulle kunna tänka mig att dom kära tonåringarna passade på 😛 Jag har väldigt svårt att tro att alla som tagit sprutan fått biverkningar.

Jag blev ju den taskiga mamman som skickade iväg min dotter och det var ju minsann mitt fel att hon hade ont i kroppen. Jag tvingade henne att ta sprutan och JA det gjorde jag, men jag frågade samtidigt hur hon trodde hon skulle må om hon inte tagit den och fått svininfluensan?!? Fick ett snabbt svar….

– Jag fick inte kyckligsjukan fast jag inte tog nåt vaccin så varför skulle jag få svininfluensa?

Asgarv! Kycklingsjuka = Fågelinfluensa

Eftersom Malin var i skolan idag fick hon reda på senaste NO provet – Godkänd! Duktig tjej när hon väl vill.

Jag passade på att berätta för Anton att han ska få sin spruta på fredag och frågade om han ville att jag skulle vara med. Han bara stirrade på mig och frågar -Varför? – Ja men om du vill att mamma ska vara med så är jag det. Återigen frågar han -Varför? -Ja men du ska ju ta en spruta och då kanske du vill att mamma ska vara med. Då tyckte han att jag var väldigt tjatig och gjorde klart för mig att jag inte skulle vara med. Punkt slut!

1 reaktion på ”Godkänd och icke godkänd”

  1. Visst är de härligt kloka 7-åringarna! Rasmus skulle säkert sagt samma sak. Härom kvällen när David vill höra vad Rasmus pratade med mig om sa han: ”Det är privat”..
    De är kloka de små.
    kram till hela familjen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *