Ibland

Vi for till Köpis utan barn idag, bara Tex och jag. Kan inte fatta att jag har noll lust att handla vissa dagar, trots att jag faktiskt hittar sånt jag vill ha. Jag tar det jag tänkt köpa och går runt en stund och sen hänger jag tillbaka för jag liksom inte orkar. En sån dag var det idag….. Jag är helt övertygad om att det är vädrets fel, grått, mörkt, trist och tråkigt.

Vad kom jag då hem med?

3 par starwars strumpor till Anton

2 st pumptvålar

och sist men inte minst…… en Marabou – det är faktiskt Lördag i övermorgon. Inte för att jag tror att den finns kvar då men man kan få inbilla sig det i alla fall.

Det blev ju billigt för Larsson 😉

1 reaktion på ”Ibland”

  1. hahahaha ja ibland är det svårt att få ”ork” att handla, men som du visar på bild kan du handla ialla fall 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.