Hur kul var det här?

Läste en artikel i Aftonbladet om världens roligaste skämt. Den vann i konkurrens bland 16000 andra skämt i 30 länder.

Världens roligaste skämt

En stockholmare som precis fått sin jaktlicens var i Skåne för att jaga and och hade blivit tilldelad ett jaktområde bredvid en gård mitt på slätten. Utanför gården stod en bonde och tittade intresserat på. Plötsligt kom några änder flygande och stockholmaren lyckades träffa en av dem. Nu hände det sig så att den landade på bondens mark, precis utanför jaktområdet. Stockholmaren rusade snabbt dit för att plocka upp anden, men bonden var redan där och sa:

– Anden landade på min mark och då är den min.

Stockholmaren började argumentera, men bonden stod på sig och sa :

– Kan vi inte komma överens får vi göra upp med en koddaspark.

Stockholmaren frågade vad det är för något.

–Det går till så att vi ställer oss mittemot varandra. Sedan sparkar jag dig allt vad jag kan i skrevet, och sedan gör du likadant på mig. Den som skriker minst får fågeln.”

Stockholmaren var tveksam, men ville gärna ha anden, så han gick med på förslaget. Skåningen rättade till trätofflorna och drog sedan till det värsta han kunde. Stockholmaren sjönk ihop men sa inte ett ord. Efter ett par minuter hade han rest sig och ställt sig beredd. Då sa bonden:

– Jag har tänkt på saken. Du kan ta anden.

Men alltså, antingen har alla andra skitdålig humor eller så har jag det för jag tyckte inte detta var ett dugg kul. Drog inte ens på smilbanden och skulle det vara världens roligaste så borde jag ha asgarvat.

Nu har jag berättat den eländiga historien för Tex och han tyckte inte heller det var kul.

Vad tycker du?

3 reaktioner på ”Hur kul var det här?”

  1. nej, inte ens ett litet smil var den värd, men det är väl någon s.k förståsigpåare som har bestämt att den är kul

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.