Trendbrott

Känns bättre idag 🙂

Köpte munsårsalva,världens minsta tub. Den var så ynklig så man kunde tro den var gratis men det var den inte. Jag har smörjt en gång och tycker redan det känns bättre. Tron kan man komma långt på.

Tanden värker fortfarande. Jag HAR varit hos tandläkaren men dom kunde inte säga vad det var så jag ska vänta och tydligen ska man vänta hur längesom helst, ja tills man får jättetandvärk. Ipren funkar så länge…. Tur att jag har Ann, ex tandsköterskan att rådfråga.

Håret har fått ny färg! Jag färgade Git och hon färgade mig. (Gits golv och köksluckor fick oxå lite färg) Vi fick surra av oss och det var inte igår. Snygga blev vi oxå 😛

Linnea tycker inte min blogg är lika rolig att läsa längre, fast hon läser ändå. Jaha, och vad är skillnaden? Jo det är vinter och vi gör ingenting och gör man ingenting kan det heller inte hända nånting. Hon tyckte dock att Fail Nattsudd var riktigt kul.

Men visst har Linnea rätt, det händer mindre på vinterhalvåret men nu är vi snart inne på sommarhalvåret och då ska det minsann hända roligare grejor. Sist men inte minst ska vi återinföra våra måndagsträffar. Det ser jag fram emot 😀

2 reaktioner på ”Trendbrott”

  1. Ja äntligen kan man skönja lite vår i luften 🙂 så nu kanske det blir lite mer i bloggvärlden 😛 och du och jag får igen våra träffar, saknar skratten 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *